foto-uitdagingen

Winter 2021

De uitdagingen van winter 2021 leverde weer een mooie oogst op. Ook al waren de thema’s niet vanzelfsprekend want, hoe fotografeer je over het leven als theater, bespiegeling en wintertafereel. Elk thema kan op een heel andere manier uitgewerkt worden. Ofwel letterlijk, ofwel heel filosofisch of wel met een heel eigen twist. Een selectie van alle inzendingen zie je hieronder.

  • Willy Verbinnen: Leven als theater

Voorjaar 2021

De verschillende uitdagingen voor dit voorjaar zijn:  optimisme, (geen) leven in de stad, lentelicht en als laatste uitdaging zien wat anderen niet zien. Uit de vele inzendingen zie je hier een  selectie van 2 foto’s per deelnemer.

  • Thema: Zien wat anderen niet zien foto: Willy Verbinnen

Zomer 2020

De afgelopen zomer werd gedomineerd door het Corona virus. Samen op uitstap gaan was uitgesloten, ook al was dat het plan.

Hadden we maar een aantal activiteiten samen kunnen maken… En omdat dit niet kon om met 1 of alle uitdagingen op stap te gaan, te fotograferen, en die foto’s nadien te delen met collega fotografen werden we verplicht om elk afzonderlijk de uitdaging aan te gaan.

Er waren 4 foto-uitdagingen namelijk: Belgitude, Lichteffect, Verval en Kleur in de stad . En op het einde van de zomer, na de bespreking met iedereen, live en on-line, zijn deze resultaten er als beste uitgekozen.

De beste resultaten kan je hier zien:

  • Willy Verbinnen: Belgitude