Foto-uitdagingen

Voorjaar 2021

Ook nu is het weer afwachten. Kunnen er nog cursussen door gaan in het voorjaar? Zijn er al plannen voor het najaar? Waar kan men wat, wanneer en hoe van de fotocursussen volgen…

En, omdat het wachten weer lang duurt en er geen zekerheid is, kan men ook nu weer deelnemen aan een nieuwe lente-foto-uitdaging.

De verschillende uitdagingen zijn:  optimisme, (geen) leven in de stad, lentelicht en als laatste uitdaging zien wat anderen niet zien.

Een selectie van max. 3 foto’s /thema kan je mailen naar: vera.cammaer@fotoexit.be


Zomer 2020

De afgelopen zomer werd gedomineerd door het Corona virus. Samen op uitstap gaan was uitgesloten, ook al was dat het plan.

Hadden we maar een aantal activiteiten samen kunnen maken… En omdat dit niet kon om met 1 of alle uit- dagingen op stap te gaan, te fotograferen, en die foto’s nadien te delen met collega fotografen werden we verplicht om elk afzonderlijk de uitdaging aan te gaan.

Er waren 4 foto-uitdagingen namelijk: Belgitude, Lichteffect, Verval en Kleur in de stad . En op het einde van de zomer, na de bespreking met iedereen, live en on-line, zijn deze resultaten er als beste uitgekozen.

De beste resultaten kan je hier zien:

  • Willy Verbinnen: Belgitude